סיכום גשוקו חנוכה המקוון – דצמבר 2020 / קטי פרש
ימי קורונה הם ימים ללא ספק של התבוננות. תקופה שבה המילה אחדות מקבלת את מלוא עוצמתה.
לא נוגעים, לא רואים, לא נפגשים אך בכל זאת, בארגון IOGKF ישראל לא מוותרים!
מאז תחילת התקופה הסוראליסטית הזאת בכירי הארגון לא ויתרו והמשיכו לקדם את תלמידיהם דרך הרשת – הזום. מילה גסה…
אישית, אני לא מתחברת לדרך החדשה של ההדרכה, אבל אני מורידה כובע בפני כל המדריכים האלו. בכוונה השתמשתי במילה "מדריך" ולא מורה. מדריך הוא מראה הדרך, ואין ספק שבגשוקו חנוכה אותם מדריכים סימנו דרך לתלמידים של הארגון – דרך עם ערך מוסף ודרך שמעוררת בנו השראה.
גשוקו חנוכה השנה היה מיוחד במינו, אתגרי יותר ובמובן המסוים, אינטימי יותר. המדריכים לא התפשרו בשום צורה על האיכות או על הנוכחות.
גשוקו חנוכה השנה היה גם מרגש במיוחד. דיברו על סנסאי יהודה, על דרכו הייחודית ללמד לא רק קרטה אלה גם דרך חיים שלמה. דרך שבה כל אחד ואחת מצאו מקום בליבו הרחב של סנסאי יהודה וקיבלו יחס אישי ומיוחד.
לרגע שכחנו את המסך הקר ויכולנו להתרגש מהסיפורים של החניכים לשעבר של סנסאי יהודה פנטנוביץ' ז"ל. אישית, הרגע הזה היה קצר מדי.
אז תודה גדולה לכל המדריכים המדהימים – סנסאי עמוס, סנסאי דני, סנסאי אריאל, סנסאי שרה-רבקה, סנסאי יניב, סנסאי אופיר וסנסאי יפתח. לא היה ולא יהיה ספק שכל אחד מכם היורשים האמיתים של סנסאי יהודה פנטנוביץ' ז"ל ואין ספק שהוא היה גאה בכם ובדרך שבו אתם מנהלים את הארגון!
כבוד הוא לי להיות חלק מארגון IOGKF ישראל!